Stop it!

stop it

Je wordt er nu al mee doodgegooid: goede voornemens voor het nieuwe jaar. Dat het niet handig is om op 1 januari te stoppen met roken maar dat je beter je eigen moment kunt kiezen. Of wat dacht je van een G4-week voor kerst? Dat is gezond, goedkoop, gewoon en (nr. 4? @mariekebespaart). Nou ja, je begrijpt hem wel: als je nu afvalt hoef je geen dure nieuwe kerstoutfit aan te schaffen. Ook hou je meer over voor je gourmetpakketten. En je hebt écht zin in dat kerstvoer omdat je smaakpapillen nog niet gewend zijn aan die zoete zooi.
Mocht je voornemens hebben op financieel gebied – zoals niet meer rood staan, je kledingbudget omlaag brengen zodat je in plaats daarvan naar de sportschool kunt, niet méér uitgeven dan er in je huishoudportemonnee zit – succes! En dan niet volgend jaar maar misschien nu al. Als je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken, bekijk dan dit filmpje. Zes minuten lijkt lang, maar geloof me, je gaat hem zeker weten delen!

‘We definitely don’t go there’ stop it – Bob Newhart

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s