valse start

IMG_4040

Klaar voor de start.. af!
Helemaal voorbereid stond ik vanochtend klaar om mijn eerste betaalde budgetcursus te gaan geven. Tenminste, de kinderen waren net de deur uit, ik hoefde alleen nog maar onder de douche te springen en zo. Word ik gebeld door mijn contactpersoon: miscommunicatie met de deelnemers, het kan niet door gaan.. Op mijn tweede dag als zp-er! Potverdorie, word ik even op de proef gesteld. De cursus wordt verplaats hoor, dat gelukkig wel. Want ik had er net zo’n zin in!

Toen ben ik maar gaan werken aan een voorstel voor een andere budgetcursus: iets met boekhouden en kunstenaars, leuk! En bijna af..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s