adolf h.

IMG_3934

December, een nieuwe maand, een nieuw budget.
Maar omdat er weinig verandert ten opzichte van inkomsten en uitgaven van november, vond ik het geen plaatje waard. Mijn nieuwe overzicht vind je onder het kopje ‘Waarvan’.
Daarom maar een foto van de recensie van ‘Er ist wieder da’ (ook in boekvorm), een film over hitler. Want daar heb ik mijn geld gisteren aan uitgegeven. Volgens de recensie een comedy. Maar dan een met een bloedserieuze ondertoon. Want hoe zouden we reageren als dit mannetje nu zou terugkeren? Je ziet het in de film. Ik heb vreselijk gelachen – hilarisch en schokkend!
Er zaten mensen in de zaal met de zgn. ‘confederate flag’ op hun jas (google maar). Dat is de strijdvlag van het racistische zuiden tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Benieuwd of ze puur op de filmposter afkwamen. En of ze dan dachten dat het een racistische film zou zijn (alsof dat zomaar vertoond wordt..),  maar daar zagen ze er niet intelligent genoeg voor uit (met excuses voor mijn vooroordeel).
Mocht je je geld niet aan de goedheiligman uitgeven dit weekend, dan is de führer een goed alternatief.

Iets heel anders: dinsdag stonden er ‘tien vragen aan..’ op mijn blog.
Wil je ook meedoen? Je doet jezelf én mij een plezier!
Mail naar waardoetzehetvan@gmail.com. Dan stuur ik je de vragen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s