en weg is het II

foto-35

Dochterlief en een weekend New York – drie maal raden hoe vlug je daar door je geld heen bent..
En toen had ze nog een week te gaan buiten de stad.
Dat viel haar even tegen! Met je zuurverdiende centen naar Amerika en dan merken dat het geld zo ongeveer verdampt. Niks albertheijntogo waar je een zak krentenbollen als lunch kunt halen. Waren ze maar naar de mac gegaan – maar ja, die hebben we hier al. Van het kraanwater kreeg ze allergische reacties (chloor), dus werden het dure flesjes bronwater. Ja meid, zo gaat dat in een grote stad.
Ik weet nog dat ik als student een week naar Engeland ging, met mijn verkering van toen. Te beginnen in Londen. Na tweeëneenhalve dag dropen we platzak af. Om de rest van de week bij zijn ouders (ja gratis) door te brengen. Vliegtickets zijn tegenwoordig vaak een fractie van wat je op de plek van bestemming uitgeeft. Weer wat geleerd.
Voor nu is ze dolgelukkig met haar Hollandse budgetboterham met kaas.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s