en weg is het

foto-33

Het is gelukt hoor, met de matras. Net zoals het ook gelukt is om meer aan te schaffen dan alleen dat.. Maar dat wist ik van te voren natuurlijk. En ik heb er toevallig het geld voor – uit onverwachte hoek.
Eind september zorgde iemand die mijn auto via snappcar huurt, voor een deuk (zie blog van 29 september). Niks aan de hand, want goed verzekerd. Dacht ik. Nou ja, hij is wel goed verzekerd, maar dat ‘niks aan de hand’ was iets te optimistisch ingeschat. Vorige week (!) was de zaak eindelijk afgehandeld. Snappcar was van plan om de schade-uitkering aan mij over te maken. Daar was ik het niet mee eens – ik zag al gebeuren dat het gedoe er om heen voor mijn rekening zou komen. Na een hoop heen en weer gebel en gemail (lang verhaal kort) kwamen we er toch op uit dat het naar mijn rekening zou worden overgemaakt. Voordeel voor mij was dat ik dan niet afhankelijk zou zijn van het schadebedrijf (in een andere stad), maar dat ik naar mijn eigen garage kon. In afwachting van de storting rekende ik me al rijk: stel dat mijn garage het voor minder zou doen..
Tot het bedrag op mijn rekening stond. Ik had namelijk geen idee hoe duur zo’n reparatie is – woehaa, een dikke duizend euro! Toen had ik opeens niet meer zo’n behoefte om dat onbenullige deukje in mijn veertienjarige auto te laten repareren.
De helft is er al zowat doorheen.. misschien durf ik een andere keer deze week op te biechten waaraan. Mijn portemonnee heeft het in ieder geval niet gehouden.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s