geld terug

grnchc

Yes, een meevaller! Vanwege het overstappen naar een nieuwe energieboer werd de rekening opgemaakt en voilà, mevrouw werd beloond voor haar lage energieverbruik. Of zou het aan het zonnige jaar liggen? Ik heb namelijk zonnepanelen op mijn dak liggen. Die heb ik sinds anderhalf jaar, dus toen vorig jaar bij de eindafrekening mijn maandbedrag werd aangepast, is er nog geen rekening gehouden met mijn eigen ‘opwekking’ het jaar rond. Nu dus wel en dit is het resultaat! Valt me mee, want ik ben eerder meer dan minder energie gaan gebruiken (lees: kinderen met ipad, tablet, laptop en telefoon).
Dat wordt een bezoek aan ikea morgen; voor €169 vinden we vast wel een lekkere matras. Mijn jongste is aan een nieuwe toe  -als je 1.70m bent is een 1.90m-matras niet meer zo comfortabel.
Over nog een paar jaar kunnen we waarschijnlijk op zoek naar een bed van 2.20m..

 

Advertenties

2 gedachtes over “geld terug

 1. Jan zegt:

  Reken je je niet rijk? Beslaat de afrekening van je oude energieboer ook de winterperiode?
  Zo niet dan heb je nu een voordeel, maar die is eenmalig. Bij je nieuwe energieboer begin je opnieuw en als je daar een jaar blijft zit er wel een winterperiode in. Dus als je overweegt om je maandelijks voorschot aan te passen moet je effe uitkijken.

  Like

 2. Anne zegt:

  Ja da’s een goeie, dankje! Bij mijn overstap zou ik goedkoper uit zijn, maar mijn nieuwe voorschotbedrag is – op grond van een standaard verbruik- hetzelfde als eerst. Dat laat ik dus zo staan 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s