November

nov
Lang geen lijstjes gedaan.. maar op 1 november kan ik natuurlijk niet anders.
Voilà mijn overzicht voor november, in het geel de veranderingen.
– Energiekosten: ik ben overgestapt naar een goedkopere leverancier. Maar ze hebben het maandbedrag een euro hoger vastgesteld dan ik bij de vorige elektriciteitsboer betaalde! Terwijl ze aan de telefoon zeiden dat ik op €63 uitkwam. Nou ja zeg. Ik zou kunnen bellen om het te laten wijzigen, maar ik laat het even zo. Wedden dat ik volgend jaar terugkrijg? Heb ik mooi een spaarpotje.
– Benzinekosten: ik begon in juni bij €40 per maand geloof ik. Elke keer verhoog ik het doordat ik niet uitkom. Met €55 kom ik verder denk ik, letterlijk en figuurlijk.
– Kinderen: ja elk jaar worden ze groter en duurder.. Hoewel het bij de oudste dit jaar is opgehouden. Groter worden dan. Ik had nog niet alle kosten meegerekend in mijn overzicht, waardoor ik een deel uit mijn vrij te besteden budget betaalde. Wat hun vader en ik gemiddeld uitgeven is dit jaar €160 per maand (p/p) voor beide kinderen.
Wat ik vrij te besteden heb (€278) is nu ook echt vrij te besteden. Eerlijk gezegd valt het me tegen, helemaal met Sinterklaas in aantocht. Maar we zullen het zien.
En ik heb weer iets om over te bloggen – wordt vervolgd!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s