good old kringloop

foto-26
Herfstvakantie. Beetje wandelen en winkelen met een van mijn zussen. Even langs de kringloop voor wat huishoudelijke artikelen. Even naar meubels kijken die ik niet nodig heb. En vijf minuten later had ik zomaar vijf stoelen afgerekend. 35 euro. Niet per stuk, nee voor vijf! Helemaal mijn smaak en ze zitten fantastisch. Wat hebben we beroerd gezeten denk ik als ik nu op een van de oude stoelen zit.
Nee, ik had ze niet perse nodig maar mijn eethoek is nu wel een eenheid. Soms weet je niet dat je iets graag wilt. We zaten altijd op een bankje, stoel en triptrap. Dat was prima hoor, het heeft geen invloed gehad op mijn humeur. Maar ik ben heel blij met het resultaat. Grappig, op mijn drieënveertigste heb ik eindelijk vijf dezelfde eetkamerstoelen.
Maar nu over mijn beslissing om ze wel of niet aan te schaffen. Natuurlijk dacht ik ‘heb ik het wel nodig’. In theorie niet nee. Maar je huis naar je smaak inrichten is ook wat waard, ik doe het ook graag. En als ik dan voor een prikkie iets van kwaliteit mijn huis binnen sleep..
Trouwens, als ik in m’n eentje langs de meubels was gelopen, had ik er misschien niet bij stilgestaan. Over de ‘grotere’ beslissingen wil je nou eenmaal overleggen. En al overleggend vond ik dat ik ze nodig had.
Mijn zolder staat nu bomvol. Tijd voor marktplaats.
En weet iemand toevallig waar mijn stoelen vandaan komen? Ik vind ze best wel designerig en hoop natuurlijk dat ze veel waard zijn. Het merk is Stalad.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s