vijf broden – twee vissen

foto-28
Het kost je wat, maar je krijgt er veel voor terug!
Nee, ik heb het niet over het hebben van kinderen.. maar over je verjaardag vieren.
Inkopen doen: wijn, bier, chips, kaas, worst, toastjes, olijven, nootjes, taart, frisdrank, en wat dies meer zij. Wat het heeft gekost, heb ik nog niet uitgerekend, ik schat zo’n 40 euro. Niet eens zo veel lijkt me (ik kan dat wel lowbudget) voor 16 mensen bij elkaar. Geen bomvol huis nee, en ook geen bierdrinkers dit keer. Dat wordt dus een gezellige herfstvakantie met een kelder vol..

Wat ik er voor terug krijg? Kado’s! Bijzondere wijnen, thee, chocola, homedeco- en beautydingetjes, cd’s, sauna-, lunch-, en filmbonnen, ja ik ben verwend!
En wat er over is aan eten: het lijkt verdorie wel de wonderbaarlijke spijziging. Ik zou iedereen nog eens kunnen uitnodigen. En ik hoef geen boodschappen te doen voor het weekend. Wat heerlijk is als je brak bent en er veel op te ruimen en te stofzuigen valt. Altijd weer leuk, de beloning in natura: nu hoef ik slechts vijf dagen te doen met mijn weekbudget.
Mocht je vandaag in de buurt zijn: ik heb nog taart bij de koffie!

Advertenties

Een gedachte over “vijf broden – twee vissen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s