driehonderd euro

foto-26
Lang geleden was er een envelopje met geld. Er zat driehonderd euro in. Dat had Ze, keurig opgevoed als Ze was, apart gelegd voor mindere tijden. Maar die mindere tijden kwamen maar niet. Toen besloot Ze er iets moois en nuttigs van te kopen voor haar dochter.

Je leest het: de mindere tijden komen maar niet (yeah); mijn buffertje (zie blog van 20 augustus) heb ik uitgegeven aan een kledingkast voor mijn dochter. Dat werd hoog tijd, want haar kleren liggen nog steeds in een smalle ikea-kinderkledingkast. Maar kleine meisjes worden groot, dus hun kleding ook. Om niet te spreken van de hoeveelheden..
Leuk hoor, om iets moois te kunnen kopen van goede kwaliteit; deze kan heel lang mee!
Nu nog in elkaar zetten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s