pluktober

foto-25
Wat was het koud vanochtend! Niet ongewoon voor half oktober maar ik was wel verbaasd dat ik wolkjes blies en mijn dochter over witte winters begon. Na onze croissants maakten we een ochtendwandeling langs de IJssel. Even een frisse neus halen voordat zij de boeken weer in ging (toetsweek) en ik eh, de dag goed begon. Zo moeder zo dochter: ook die van mij is besmet met het pluk- en raapvirus: bijna thuisgekomen bleven we nog even hangen bij de tamme kastanjes. Leeggeroofd.. Maar met herfstbladeren kun je ook thuiskomen!
Waar je ook mee thuis kunt komen: mijn dochter kwam gisteren in plaats van met witlof met een enorme zak goudreinetten aanzetten. Uitleg: ze werkt op zaterdag in een witlofkwekerij waar ze witlof mag meenemen voor thuis – all you can eat. Nu is het niet haar favoriete groente.. dus vergeet ze het wel eens. Dit keer waren het dus appels, ergens uit de boomgaard van de familie Witlof. Misselijk van de appeltaart en -moes, zijn ze kennelijk aan het uitdelen geslagen. Wat wij helemaal niet erg vinden: vanavond aten we al appelmoes, morgen hete bliksem en over een paar dagen (verjaardag) appeltaart.
Een mooie week toegewenst!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s