speedo

9okt
Zoals je kunt lezen in mijn weekoverzicht heb ik een badpak gekocht. Schokkend nieuws ja. Het was ook best een dure vond ik. Maar omdat ik onlangs een h&metje aanpaste en meteen afkeurde, en deze echte speedo gelijk goed zat, gokte ik het er op. Met mijn vorige badpak heb ik immers tien jaar gedaan. Tot je er doorheen kon kijken. Ik zal er eerlijk bij vertellen dat ik hem alleen die eerste vijf jaar regelmatig droeg.
Maar nu dus een doorstart.. niet geheel vrijwillig overigens, want vanwege rugklachten kan ik niet hardlopen. En moet ik me behelpen met bejaardensporten zoals wandelen en fietsen (nee nog niet op een e-bike gelukkig). Zo voelt dat voor míj hè, voel je niet beledigd als je rond de veertig bent en je je prima vermaakt met deze outdooractiviteiten. Al dan niet gedwongen. Of wie weet háát je hardlopen, die mensen heb je ook.
Als je dan eenmaal zo’n speedo hebt, kun je het niet maken om hem na één dapper zwemuurtje achterin de kast te laten verdwijnen. Trouwens, het was heerlijk, wat ik niet had verwacht. Dat was ook te danken aan vriendin G, die meermalen per week haar baantjes trekt (in speedo + brilletje). Bij iemand aanhaken is niet moeilijk. Fantaseren over koude kleedhokjes waarin je met je nog bedwarme lijf de kleren die je net hebt aangetrokken moet verruilen voor je badpak ook niet.
Maar goed, ik durf het aan om volgende week een twaalfbadenkaart aan te schaffen. Want voor 5euro zwemmen terwijl het ook voor €4,35 kan..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s