de week van de autoschade

18sept
Voilà mijn weekoverzicht. Klik erop en je kunt het zonder leesbril ontcijferen.
Alweer huurde iemand mijn auto – dat schiet lekker op dacht ik! Tot het meisje dat hem twee dagen mee nam mij, vlak voordat ze hem terug kwam brengen, appte met de mededeling dat ze een ongelukje had gehad. Beelden van loshangende bumpers en verwrongen motorkappen kwamen in mij op – ach, mijn trouwe autootje. Daarna dacht ik pas aan de bestuurder. Hoewel, als je kunt appen, dan zal je toch niet buiten bewustzijn op een brancard in de berm liggen? Maar ik heb netjes naar haar welzijn gevraagd hoor, toen ze een half uur later mijn peugeootje kwam thuisbrengen. Toch lullig als je met andermans auto schade veroorzaakt.
De schade viel mee, dat wil zeggen, ik durf er nog gewoon mee te rijden. Een lichtelijk verwrongen bumper, deukjes en krassen op de lak: meer was de schade niet. Nu mail ik heen en weer met Snappcar en ik moet zeggen, dat regelen ze netjes. Volgende week kan ik bij een schadebedrijf terecht – wel jammer dat het niet in mijn woonplaats is.
Nu maar hopen dat mijn peugeanne (zo heet mijn auto op mijn profiel) een mooie make-over krijgt!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s