poesjes

foto 2-3
Zo’n dag is het hier.. goedkoop hoor, twee pubers die niet mee willen wandelen en ijs eten. Wat doe je dan als moeder? Ja zelf maar gaan. Zonder ijs dan. Daarna heb ik me aan mijn kinderen aangepast: film kijken (one day – naar het boek van David Nicholls – mijn keus) en op uitzending gemist ‘poesjes’ kijken. Nee niet zulke poesjes, maar de nieuwe vpro-serie over een échte kattenfamilie! Met de stemmen van Plien Bennekom en Hans Teeuwen. Goedkoop vermaak en erg gezellig met toastjes brie er bij. Doen we toch nog iets met z’n drieën.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s