za t/m vr

1209

Daar zijn ze weer, mijn uitgaven van de afgelopen week. Het ziet er niet spannend uit, maar ik vind het leuk om te doen! Zo’n overzicht maken bedoel ik – uitgeven natuurlijk ook, maar da’s een ander verhaal.
Niets bijzonders wat de boodschappen betreft: als ik een diagrammetje zou maken, zou het wekelijkse percentage agf, brood en zuivel weinig afwijken van mijn gemiddelde. Hoe zou de doorsnee Nederlander dat doen? Hm, de doorsnee Nederlander bestaat waarschijnlijk niet.. Wat groenten en fruit betreft scoor ik wel hoog denk ik; ik was een beetje verbaasd dat ik daaraan het meest uitgeef.

Andere uitgaven: vluchtelingenwerk natuurlijk – wat is nou een tientje op een maandinkomen van €1700? Ik zou zeggen: doe mee! Volgende week ga ik dekens en andere leefraad bij een verzamelpunt in de buurt brengen.
Schoolreis zoon: dat is slechts een aanbetaling (ander helft betaalt zijn pa), in maart mag er nog een paar honderd euro naar de rekening van school.

Over mijn inkomsten had ik al geschreven (blog van 9 september ‘kassa’). Toch een leuk extraatje..
Fijn weekend!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s