kassa

menzis
30 euro verdienen met twee muisklikken? Daar draai ik mijn hand niet voor om.
Met mijn bij elkaar gewandelde en gefietste ‘samengezond’punten krijg ik bij mijn zorgverzekeraar korting op mijn aanvullende zorg of kan ik kado’s ‘kopen’. Bioscoopbonnen, fitness-spulletjes, tijdschriften; erg leuk allemaal. Deze (krappe) maand kies ik even heel verstandig voor de korting. Dank aan Menzis en Runkeeper! Dat is alvast €15,- in twee maanden verdiend.
De andere 15 euro komt van mijn bank. Ja echt, een bank die geld geeft.. gratis geld, het bestaat! Nou moet ik zeggen, dat ik die €15 niet ontvangen had als ik geen vakbondslid was. Dat kost je €16 per maand, maar: een beetje bond doet iets terug voor z’n leden. Zoals korting bij de kwikfit – daar heb ik al honderden euro’s bespaard – en nu dus een welkomstpremie. Aangezien ik al langer met het idee speelde om een extra betaalrekening te openen (voor mijn ‘vrij’ te besteden geld), was dit het moment. Kassa!
Ja, die rekening kost me €1,50 per maand. Daarmee ‘koop’ ik gemak. Het geld dat ik overhoud na aftrek van alle vaste lasten, stort ik op die betaalrekening. Als het op is, is het op. En ik hoef niet meer op te schrijven wat ik uitgeef.. want dat ben ik onderhand wel zat – boekhouder heb ik nooit willen worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s