free flowers

foto-15

Wat je hier ziet, is niet zomaar een vaas met veldbloemen.
Het is frisse lucht en het is een half uur sporten. Het is een moment voor mezelf en het is sfeer in mijn huiskamer. Een meditatief momentje en niet te vergeten goed mijn rug (na het lopen voelt mijn rug tien jaar jonger). Wandelend langs de IJssel, denkend aan belangrijke en minder belangrijke dingen, kwam ik dit knoopkruid (dat paarse, familie van korenbloem) en duizendblad tegen. Meer dan een gezellig bosje dus.

Je kunt het ook besparen noemen, maar al zou ik bulken van het geld, dan had ik nog steeds de veldbloemen boven een chemische fleuropbos verkozen. En had ik nog steeds behoefte gehad aan frisse lucht en lichaamsbeweging. Ook dan had ik me de koning te rijk gevoeld met mijn lokaal geplukte bloemen. Het enige verschil is misschien dat ik in dat geval voor mijn kast van een huis meer dan één bos nodig had gehad. Maar die had ik dan lekker besteld bij de biobloemenboer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s