gelukt!

298

Ja, ik ben binnen mijn budget gebleven! Morgen meer over het hoe en waarom, vandaag mijn weekoverzicht. Net zoals andere weken begon ik met een achterstand, maar dat zal denk ik veel minder vaak gebeuren.
Bijzonderheden: mijn auto had ik weer een dagje verhuurd via snappcar. Binnenkort moet ie gekeurd worden voor de apk, dat wordt een lekkere korting op de garagerekening!
Boek verkocht via marktplaats: in een opruimbui heb ik mijn etymologisch woordenboek verpatst – in vijf jaar heb ik er geloof ik drie keer iets in opgezocht.. En tegenwoordig hebben we computers. Die €18 zit nu in een spaarpotje, wat het doel is.. hm, moet ik nog over denken.
Verder staan mijn uitgaven voor groenten en fruit op 1, o o wat zijn we weer gezond bezig. Als tegenwicht zat ik van t weekend bij de mac.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s