meevaller of misser

foto-10
Die 300 euro.. Die ik ‘over’ had. Die op mijn rekening brandt. Die heb ik in een vlaag van verstandigheid maar gepind en apart gelegd. Want je weet het niet..
Liever heb ik dat geld over een paar maanden vrij te besteden dan dat ik het er nu doorheen jaag en straks mijn spaarrekening moet aanspreken.
Die zes briefjes van 50 heb ik lekker ouderwets in een envelopje gedaan. Naast mijn andere ‘potjes’. Een potje ‘overgehouden van boodschappenbudget’ waarvan we pizza’s kunnen bestellen. Een potje ‘verkocht via marktplaats’. Een potje ‘opbrengst van mywheels en snappcar. En een potje van mijn zoon (iets met sparen voor de nieuwste fifaplaystationgame).

Deze maand ziet mijn maandoverzicht er anders uit dan ik had gepost (zie ‘waarvan’ in de horizontale menubalk) omdat ik nog mijn normale toeslagenbedrag heb ontvangen. Daarin had ik rekening gehouden met het ergste, maar ik kan gewoon rondkomen deze maand. Binnenkort krijg ik te horen hoe het wordt verrekend. Ik was echt in de verleiding hoor, maar mijn tijd komt nog wel. Intussen kan ik dromen over hoe ik €300 ga besteden. In ieder geval koop ik een nieuwe portemonnee, want nu ik hem zo op de foto zie..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s