overzichtje

week33
Ja daar is-ie, wat ik de afgelopen week met mijn geld heb gedaan, handig in een overzichtje gezet. Want als we dan toch bezig zijn.. Zoals je ziet, is het me gelukt om binnen mijn boodschappenbudget van €70 te blijven. Nou ja, niet echt verwonderlijk – de kinderen waren er niet, dat scheelt natuurlijk. Deze week gaat het iets meer een uitdaging worden; mijn hongerige pubers zijn er al vanaf vrijdagmiddag.. Maar op zaterdag begint mijn nieuwe week alweer, dus de opdracht voor mezelf is om vrijdag maximaal €70 te hebben uitgegeven.
Wat mijn andere uitgaven betreft: daarmee zit ik al over mijn (vrij uit te geven) maandbudget van €306. Daar was ik al bang voor.. Wel is nu duidelijk dat ik niets (lees: zo min mogelijk) kan uitgeven. Dat geeft rust hoor. Nou ja, ik bedoel natuurlijk duidelijkheid. Want ik zou best met de kinderen naar ‘Inside Out’ willen. Of naar de sauna. Of de kroeg in (nee niet met de kinderen). Onverwacht kreeg ik een rekening van de fysiotherapeut. Tenminste, ik wist dat ik afgelopen voorjaar één consult extra nodig had (mijn rugklachten waren niet in acht sessies te verhelpen). Jammer dat de rekening pas maanden later komt.
Deze maand verwacht ik geen grote uitgaven. De schoolspullen zijn in huis, mijn tank zit vol, alleen hebben we een verjaardag aan het eind van de maand. En mijn jongste groeit uit zijn sportschoenen. Hm ja, en de kapper voor beide kinderen. Maar dat zijn uitgaven die ik deel met hun vader.
Het dubbele is wel dat ik €350 op mijn rekening heb staan. Waar de komende dagen alleen mijn tv/internetabonnement van wordt afgeschreven. Hoe lang ik daarmee moet doen..? Met een beetje pech anderhalve week. Met een beetje geluk vijf dagen.
Morgen ga ik bellen met de belastingdienst om er achter te komen of ik nog een toeslagje kan verwachten deze week!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s