the winner is

image
En de winnaar van de fles zelfgemaakt wasmiddel is Claudia! Niet dat haar suggestie het geworden is (ja sorry), maar het meedenken waardeer ik enorm! Mijn zelfbedachte nieuwe ondertitel wordt em dus – en dan laat ik mezelf ook maar een fles winnen, als ik toch bezig ben.

Het liefst zou ik nu een prachtig stuk willen schrijven over het hoe en waarom. Maar ik heb een writer’s blockje denk ik. Wie weet ligt het aan de vakantie.
En nu ik een halve dag later verder schrijf (ja, ik wist echt niet hoe ik verder kon gaan) weet ik het: ik ben m’n overzicht kwijt! Hèhè dat is het, zo hee, dat ik daar niet ana gedacht heb, wat een opluchting.
Ik doe boodschappen, maar weet niet op hoeveel de teller staat. Ik tank mijn auto vol maar heb geen idee hoeveel ik al heb uitgegeven deze maand. Hoewel, nee dat is niet eerlijk, ik weet het wel ongevéér, maar omdat mijn inkomsten wat onduidelijk zijn, weet ik niet goed wat wel en niet kan.
Vorige maand heb ik, zoals ik eerder schreef, een klap geld van de belastingdienst teruggekregen (zie blog van 1 augustus). Leuk zou je zeggen, maar ik heb het donkerbruine vermoeden dat ik de komende maanden minder zal ontvangen vanwege een ingewikkelde verrekening. Dus die lopende rekening van mij ziet er hoopvol uit, maar ik ben bang dat ik daar langer mee moet doen dan gezellig is.
Raar wat onduidelijkheid met je doet.
Maar nu praktisch: ik zou best eens kunnen bellen maandag naar de belastingdienst. Daar ga ik me vast beter van voelen. Mijn boodschappen van de afgelopen week eens bij elkaar optellen geeft vast ook een goed gevoel – morgen mijn weekoverzicht!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s