van handwas naar voetwas

wasmachine
Even iets heel anders vandaag: geen geld-uitgeef-gedoe maar een duurzaam dingetje waar ik blij van word.
Vanochtend zag ik een tweet voorbijkomen van Nudge.nl : een wasmachientje voor de handwas die je aantrapt als een brommer. Ideaal voor als je weinig ruimte hebt, om je kinderen die op kamers gaan kado te geven (komen ze alleen nog maar thuis met hun dekbedovertrekken), voor op de camping en als workout (wel linker- en rechtervoet afwisselen). Niet dat ik het nodig heb, maar als ik het nodig zou hebben..
Nudge heeft dit niet bedacht hoor, dat heeft Yirego gedaan. Wel heeft Nudge mooie ideeën, projecten en producten. Lokaal of landelijk, het kan allemaal, kijk maar eens op hun website.
nudge
drumi
Over mijn dagelijkse uitgaven: je krijgt ze niet meer dagelijks te lezen, tenzij ik er een verhaal bij heb. Eens per week, op zondag bijvoorbeeld, zal ik een weekoverzichtje maken en eerlijk bekennen hoe het me financieel vergaan is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s