wat geld met mij doet en ik met geld

image
‘Al mijn dagelijkse uitgaven’ – na twee maanden bloggen dekt dat de lading niet..
Ik schrijf vooral over het hoe en waarom van die dagelijkse uitgaven. Wat voor invloed je vrij te besteden bedrag op je uitgavenpatroon heeft, wat geld met mij doet en welke keuzes ik daardoor maak. Een enorme rekenaar ben ik niet. Dat wil zeggen, ik kan best een excelletje maken, maar ik krijg het er niet warm van. Het is een middel, geen doel. Zoals sommige lezers hebben gemerkt houd ik me ook niet strak aan mijn budget, het gaat mij eerder om het evenwicht en de grote lijnen. De boekhouders onder ons zullen niet aan hun trekken komen..

Dus wil ik de ondertitel veranderen in:
wat geld met mij doet en ik met geld
of zoiets
Reacties? Graag! Een fles zelfgemaakt wasmiddel (zie blog 8 augustus) voor de reactie waar ik het meest aan heb. En dan bedoel ik niet persé een andere ondertitel, een reactie op bovenstaande vind ik ook leuk!

Verder vier ik vakantie in Noord-Holland met een biertje op het balkon in de zon

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s