Hippie

image
Terwijl ik zit te typen, dampt er een pannetje op het vuur. Het ruikt heerlijk in huis en niet omdat ik pas laat eet, maar doordat ik wasmiddel aan het maken ben.
Vanmiddag zat ik met Tineke (van de 10 vragen – zie blog van 3 augustus) ijs te eten op een terras en vertelde ze me nog eens over haar zelfgemaakte wasmiddel. Nu ben ik bijna door mijn wasmiddelvoorraad heen (dat gaat hard met sportende kinderen en een hoop logees).. dus zit ik me nu zwaar alternatief te voelen nadat ik Tinekes tip heb opgevolgd. Zeep raspen, soda kloppen – t moet niet gekker worden – straks was ik mijn kleren nog in de IJssel..
Morgen heb ik Dove-wasmiddel!

uitgaven: €4,- koffie en ijs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s