bammer

marlies
Shit hee, had ik vanochtend een gesprek met mijn potentiële werkgever/collega, blijkt dat hij me nog steeds niets kan beloven. Vol goede moed was ik op de fiets gestapt, voorbereid op het aantal uren, hoogte van salaris, functieomschrijving, enz. Wacht hij nog steeds op een subsidie waarmee hij mij kan betalen. Dat ik aan het werk kan is zoveel als duidelijk (dat dan weer wel), maar voor hoeveel uur.. Daar heb ik niet veel aan nee. Mijn geduld raakt wel een beetje op zo onderhand. Dat wil zeggen: niet dat ik het project aan de kant schuif (maak je geen zorgen R), wel dat ik stop met ‘wachten’. Slecht voor mijn energie.
Dus nu luister ik naar ‘Marlies’ van het UWV: ze legt mij heeel laangzaaam en duiidelijjk uiit (waar zit de knop om het versneld af te spelen) in een online training wat er bij het zelfstandig ondernemerschap komt kijken. Want die budgettrainingen die ik de afgelopen maanden gaf, smaken naar meer: die zou ik best wel op een paar middelbare en hogere beroepsopleidingen in de omgeving willen geven. Of columns schrijven over wat geld met je doet. Misschien ingewikkeld in het begin, dat zp-erschap, maar alles beter dan geen werk.

Uitgaven vandaag en gisteren: 16,50 Daarmee heb ik mijn weekbudget al bijna overschreden. Hm, nu echt maar eens uit de voorraadkast gaan eten om niet weer de volgende week in de min te beginnen..

Advertenties

2 gedachtes over “bammer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s