kijkcijfers

29juli
Welkom alle nieuwe lezers en/of volgers, leuk dat jullie een kijkje nemen in mijn financiën en alles daaromheen! Natuurlijk was ik benieuwd wat het berichtje in NRCnext gisteren zou doen. Nou, de kijkcijfers schoten omhoog! Erg leuk dat wordpress de dagelijkse statistieken weergeeft – ik heb meer dan eens gekeken hoe hoog de teller nu weer stond. Ik word nog niet herkend op straat..
(als je mij wilt vlogen: er zit een knop onderaan de rechterbalk)

Net boodschappen gedaan: 19,50
ik zit al ruim over mijn weekbudget van €70 heen – gelukkig geef ik volgende week aanzienlijk minder uit: de kinderen zijn er dan niet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s