Huis lief huis

image
Vier dagen weg van huis voelt als een week op vakantie te zijn geweest! We hebben het heerlijk gehad en veel mooie dingen gezien (gebouwen, mensen, kleren) – twee dagen Amsterdam is intensief! En na drie logeeradressen in vier dagen waardeer je je eigen bed enorm. Mijn zoon trekt dat niet zo, al dat ‘hoppen’. Die zit nu al de hele dag op de bank met Ipad en oortjes in – vandaag vind ik dat prima.
Mijn blog zou mijn blog niet zijn als ik niet iets zou vertellen over wat dit tripje allemaal gekost heeft. En eh, dat weet ik niet precies.. Niks voor mij, maar zoals ik al eerder schreef: de eerste twee dagen hield ik alles bij (in mn hoofd en op een papiertje) maar daar werd ik een beetje simpel van. En ik had een meevaller (teruggave toeslagen) dus kon ik het loslaten. Niet dat we gelijk de kalverstraat in zijn gegaan hoor, maar ik werd wel wat soepeler qua uitgeven. Dus niet de supermarkt in voor een zak krentebollen, maar een tosti op een terras. Daar maak ik mijn kinderen ook blij mee. Uiteindelijk viel het mee hoor qua buitensporige uitgaven; ik heb dan toch een ingebakken kasboekje in mijn hoofd, dat gaat op gevoel.
Maar goed, het totaal van vier dagen en nachten de hort op:
€80 overnachten
ongeveer €400 aan eten/drinken, film, ov-chip, souvenirs
benzinekosten niet meegerekend.
Best een hoop geld vind ik zelf.. wat vind jij? Veel of weinig?

Een week op een camping was denk ik goedkoper geweest: gewoon je boodschappen in de supermarkt doen en op de laatste dag naar de pizzeria. Maar dat hebben we vorig jaar al gedaan 😉.

Boodschappen vandaag: €32

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s