Loslaten

imageDacht ik dat t gister wel meeviel met uitgeven.. Ik hoefde maar een paar uur verder te zijn om mijn uitgaven van gisteren te overtreffen.  Het rare effect – en dan wordt t interessant: ik vind t een beetje gênant om te vertellen wat ik allemaal uitgeef. Tot nu toe was het allemaal lekker verantwoord, maar intussen zou je als lezer kunnen denken ‘waar doet ze het van?’ Dat weet ik ook niet precies, maar wel ongeveer. Het stoort me om de hele dag te bedenken ‘kan het wel?’ Doe ik vaak wel, maar nu even niet. Mijn troef: ik had €200 achter de hand én gisteren had ik zomaar €1000 aan toeslagen op m’n rekening omdat ik dit haar minder verdien dan vorig jaar. Had ik laatst doorgegeven, mooie timing..

Gisteren ging het meeste geld op aan eten: ruim €100! Koffie, broodje, drankje, ergens avondeten aan een gracht. Leuk allemaal! Twee overnachtingen op een bootje hebben ons €80 gekost – hartje Amsterdam! En verder vandaag €67 uitgeven. We eindigden Amsterdam in lowbudgetstyle: de kinderen hadden honger en wilden het liefst een vers stokbrood. Met niets erop. Geen probleem jongens.

Op dit moment logeren we een nachtje bij mijn zus. We genieten van het comfort van douche, bad en tv en natuurlijk de gezelligheid! Morgen verder met onze vakantieplannen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s