parade

image
Tja, daar liepen we vredig langs een gedenksteen langs de oevers van de Rijn, in voormalig oorlogsgebied. Terwijl de kranten volstaan met oorlogsverslagen en foto’s van neergeschoten vliegtuigen..

Met een oud-studiegenoot had ik weer eens afgesproken. Samen hebben we ooit het studentenleven van Wageningen ontdekt, inclusief nachtleven, dat schept natuurlijk een band. Het oorspronkelijke plan was om naar de Parade te gaan. Uit financiële overwegingen echter én praktische zijn we gaan wandelen. We hebben elkaar altijd zoveel te vertellen; dat gaat lopend een stuk beter dan terwijl je naar een experimentele voorstelling kijkt. En bier is er ook onderweg. Theater niet, maar daar hadden we bij de vorige afspraak voor gezorgd.
De dag begon al goed doordat mijn thuisgemaakte waldorf salad ging lekken, ondanks de plastic zak om de plastic doos. Dat krijg je als je broodzakken hergebruikt.. Mijn sokken (ik zou pas later mijn warme schoenen aandoen) waren de klos. En de zitting van de ns-stoel. Dus moesten er sokken worden gekocht in Arnhem. Koffietje erbij omdat we de volgende trein daardoor niet haalden.
En toen konden we gaan lopen – ns wandeling Hemelse Berg – 15km maar liefst. Dat leek mij niet veel maar we hebben er ruim 6 uur over gedaan: alsmaar kijken op de route en rood-witte bordjes zoeken.. stelletje mutsen. Ook stopten we regelmatig voor ijs, bier en brownies. En niet te vergeten de salade en zelf gesmeerde boterhammen. Na wat gegeten te hebben op een Arnhems terras kon ik mijn deze week verdiende tientje nog kwijt (zie tweet) en toen hup de trein in.
Totaal uitgegeven (incl trein): €51
Op de parade was ik vast meer kwijt geweest

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s