overstappen

image
Daar diep in de kelder ligt mijn alles-in-een-pakket eenzaam te wachten op de monteur. Van €47 naar €38 per maand, wie wil dat niet? Ik kon er geen speld tussen krijgen, zo’n mooie aanbieding was het. Maar beetje bij beetje kwamen de addertjes onder het gras vandaan gekropen:
– nummer behouden? kost een tientje
– opzeggen doen zij (maar het contract gaat wel twee weken eerder in dan mijn huidige abo eindigt)
– ja maar, dan betaal ik dubbel?! Geen probleem mevrouw, u stuurt uw laatste nota van ziggo naar ons en wij vergoeden de kosten. (hm, moet ik wel doen dan – check!)
– router/modem/ontvanger of hoe die dingen ook mogen heten heb ik in bruikleen en moeten teruggestuurd. Wat een gedoe!
– monteur komt volgende week tussen half 8 en half 9 (zucht, zo vroeg ,’t is vakantie)
Deze maand heb ik dus dubbele lasten. En het ongemak krijg ik er gratis bij. Als ik ruimer in het geld had gezeten had ik dit niet gedaan!

En als we toch bezig zijn met overstappen: vanmiddag werd ik gebeld door mijn energieleverancier. Welwillend stond ik een mevrouw te woord tot ik er achter kwam dat ze helemaal niet mijn leverancier is maar die van het jaar daarvoor. Intussen moet ik dus goed nadenken waar ik ook al weer zit en zat. Maar goed, ook zij had natuurlijk een fantastische aanbieding! Eerst wilde ze weten hoeveel ik nu kwijt ben aan gas en stroom. Nou daar kon ze €63 van maken i.p.v. de €82 die ik nu betaal.
Of was het nou €63 voor alleen het gas ipv €70 nu? Anyway, of het nou 7 of 19 euro minder is, t is een goeie deal. En ik heb mijn ketel toch niet in bruikleen bij mijn huidige leverancier?

De chillavond van mijn zoon gisteren was helemaal gezellig geweest: 5 meisjes (schatjes) en 2 jongens (ook, maar kende ik al) die braaf kwamen aanzetten met hun zakken chips. Toen ik uit de kroeg kwam om half 12 waren ze al even braaf weer naar huis. Mogen ze nog eens doen.

Uit: €8 kroeg (thx J) en 1,65 voor een stukje kaas. Ingrediënten voor de pizza had ik al in huis, binnenkort krijg je het recept (goedkoop en lekker ja).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s