sneu

image
Hm, toch zit het me niet lekker, die laptop van gisteren. Mijn verhaal is dichtgetimmerd maar ik zag mijn dochter toch met een scheef oog naar die van mij kijken: groter, nieuwer en glimmender. Ik voelde me een beetje armoedig. En dat ik dat probeer ik goed te praten door hier te noemen dat ze zondag alvast een kadootje van me kreeg (het Flow-vakantieboek twv €13). En dat ze van haar vader ook alvast een kado kreeg: de hungergames-trilogie. En verder echt een vensterbank vol kado’s. En er zat een nieuwe muis bij. Maar dat een kind een laptop nou eenmaal nodig heeft (jarig of niet jarig) en dat ze die gewoon zo had moeten krijgen. Van mijn spaargeld bijvoorbeeld. Maar ja, ik wil mijn kinderen iets geven waar ze met ‘wauw’ op reageren. Zoals een nieuwe laptop of telefoon. Iets wat ze niet verwachten in ieder geval. Ja, soms word ik moe van al die overwegingen en het verstandige gedoe. Toen ze net thuis kwam uit haar werk (witlof plukken) zag ze er gelukkig niet sneu uit.

Op dit moment stroomt het huis vol met pubers (eerst de jongens): of ze bij mij (mijn zoon dan) mogen chillen. ‘Tuurlijk lieverd, zolang je de boel heel laat en de buren geen last van je hebben’. Mooi gepland ook: ik zou de kroeg in gaan met mijn budgetcollega. Even over andere dingen dan besparen kletsen.
Benieuwd hoe ik het huis straks aantref en met wat voor meisjes hij omgaat..

boodschappen vandaag: 10,65 – wedstrijdgeld zoon 5,50 – kapper zoon 19

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s