climate control

image
Jammer, niemand is meegereden via BlablaCar. Hoewel mijn telefoon rinkelde toen ik net op weg was. De beller had, hoorde ik toen ik de volgende dag terug belde, opgepikt willen worden in Almere. Nou ja, misschien maar beter ook. Voor een paar euro had ik in die hitte nog geen kilometer om willen rijden. Weet ik dat ook weer: altijd de telefoon opnemen als je een rit hebt geplaatst.
Gelukkig was het de moeite waard. Een blije pa die van het gezelschap van zijn dochters geniet en lekker van zich af kan praten na een maand vakantie in Frankrijk. Een goeie biefstuk kon er ook nog af, lucky me.
Met zo’n flesje koud water op schoot houd je het echt wel even vol hoor! Of natuurlijk iets anders dat je in de koelkast hebt liggen. Zo kun je bv warme chocomel maken.. wel een uurtje flink doorrijden.

Geldzaken: UWV heeft gistermiddag zijn werk gedaan.
Vandaag €6 uitgespaard – ik was bij een van mijn zussen (niet die van de excel) blijven logeren en we zouden in zee gaan zwemmen. Dan moet je wel een stukkie in een hete auto en op een dure parkeerplaats staan. Lopend naar het dorpszwembadje was dus een betere optie, nog gratis ook omdat er geen personeel te vinden was. Dat geld heb ik toen we terug liepen in de dorpssuper uitgegeven aan een lekkere lunch (brood, avocado en rosbief, mmm).
Mijn dochter ging bbq-en met vriendinnen, ik heb haar €2 meegegeven om speklappen van te kopen. Ze eet immers niet thuis..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s