zon

image image
Grappig, er kunnen ook twee foto’s naast elkaar, heb ik net ontdekt. Die hele blog- en wordpresswereld is nog nieuw voor mij. En ik beschouw mezelf niet als de meest handige persoon op het gebied van ict. Dus voor mijn doen is het best knap dat ik al na vier weken kan knutselen met foto’s. Dat belooft wat..
Foto links: mijn uitzicht vanmiddag, liggend op een kleedje met gezelschap van een goed boek.
Foto rechts: de andere kant van het huis waar mijn zonnepanelen het zwaarder hadden dan ik in de schaduw.
Vorig jaar deed mijn verhuurder een aanbod om via een soort huurovereenkomst gebruik te maken van zonnepanelen. Maandelijks betaal ik €19 extra huur (investeringskosten woningbouw) en de opbrengst is voor mij. Daar hoefde ik dus niet lang over na te denken (okee nadat de vertegenwoordiger had voorgerekend dat het in mijn situatie uit kon). Dat was bij de rest van de straat kennelijk niet het geval, slechts drie huishoudens durfden het aan. Bij mijn eindafrekening in december kon ik ze al uitlachen: ik kreeg een paar honderd euro terug! Meer dan 12*19 iig.. en ja, daar ben ik best blij mee.

Door al die moeilijke woorden in mijn blog van gisteren was ik helemaal vergeten dat het hier om mijn dagelijkse uitgaven zou gaan. Het was namelijk niet gratis gisteren..
Maandag kostte me €241,-: 133 zorgverzekering – 26 wegenbelasting – 47 internetAllesineen- 4 goed doel (fonds psychische gezondheid) – 21 boodschappen.
Vandaag schreef de verzekering €37 af (inboedel, auto, avp) en toen stond ik rood.. slechts 1 dag, best netjes, morgen komt de WW namelijk binnen.
Behalve mijn zus, hebben nog twee mensen aangegeven dat excelletje te gaan gebruiken. Jaja haha. Maar succes er mee!

Nu richting rosé en lekker eten bij mijn grote en kleine neef. De grote heeft niet veel met excelletjes. Maar daar gaan we het vanavond niet over hebben.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s