blabla

image
Het regent hier.. goed weer om even terug te kijken op de afgelopen week: succesjes én missers. Voor de luie lezers een samenvatting.

Maandag auto verhuurd- 7,50 in de spaarpot.
Dinsdag spontaan tussen de middag pannekoeken bakken, mijn dochter was vrij dus hup samen lunchen. Nog even eieren gehaald bij de bakker maar bij terugkomst ontdekt dat de melk op was. Geen zin om weer op pad te gaan (ja honger) dus creatief gedaan met karnemelk. Google maar, het kan. En dat is dan het ook. T was niet te vreten, alles weggemikt, zonde!
Woensdag beetje de hippie uithangen met mn zelfgeplukte watermunt. Bij het tweede kopje was ik de smaak al zat (beetje olie-achtig). Die tip hebben jullie dus niet van mij.
Donderdag cursisten nog wat verzekeringstips gegeven en er thuis achter komen dat ik twee avp-verzekeringen had. Oei.. (ja ik heb er een opgezegd).
Vrijdag gesolliciteerd (jobcoach). Leuk gesprek, ik kan zo beginnen maar heel solistisch werk. Laat ik daar net bij mijn vorige baan op zijn stukgelopen..
Zaterdag stukje over energiekosten geschreven. Vergeten te vermelden dat ik een vaatwasser heb. En mijn waterkoker gebruik ik veel. Niet alleen voor thee maar ook voor het koken van bv pasta (nee niet ín de waterkoker). Dan denk ik dat ik op mijn gasrekening bespaar. Of dat zo is.. geen idee, ik hoor het graag.
Vandaag vriendin kwam net koffie drinken. Volgende maand rijdt ze naar Hongarije en neemt iemand mee die ze op blablacar gevonden heeft. Ze is al drie keer met hem uit geweest. Woensdag rij ik naar Haarlem om mijn vader te verwelkomen die dan terug komt van vakantie.. ik heb mijn rit aangemeld!

Uitgaven: €303,-
Inkomsten: €575

Advertenties

Een gedachte over “blabla

  1. Tineke Hakkers zegt:

    Ik had weer een fluitketel gekocht omdat ie zuiniger zou zijn, maar nu lijkt de waterkoker weer ietsje zuiniger. Het is i.e.g. zuiniger om niet meer water te verwarmen dan nodig. En ik kwam nog een tip tegen op internet: zo nu en dan de waterkoker ontkalken. Maar goed, ik houd voorlopig mijn fluitketel maar. Niet een nieuwe waterkoker kopen bespaart energie, tijd en geld.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s