geslaagd!

image
Allereerst welkom aan de leden van ‘de kunst van het rondkomen’. Mijn linkedin-bericht is gedeeld op facebook (dankje Ingrid) en op deze manier heb ik een aantal volgers uit Dalfsen.

Nou, de deelnemers aan de budgetcursus zijn geslaagd, ze hebben hun doelen grotendeels bereikt. De laatste van zes bijeenkomsten hebben we vanmiddag afgesloten, inclusief positief ingevulde evaluatieformulieren, leuk voor ons!
Voor nieuwe lezers: vanuit Humanitas geef ik met een andere vrijwilliger een cursus ‘omgaan met geld’. Geen hogere boekhouding maar hulpmiddelen en trucs om grip te krijgen op je geldzaken. Met Judy heb ik een avondgroep en met Tineke een op de middag. Door een paar simpele trucs (kasboekje, invulschema voor inkomsten en uitgaven) en het praten over geldzaken, raken mensen bewust van wat ze eigenlijk uitgeven. En hoe makkelijk dat gaat.. en hoe je dat op een leuke manier beheerst.
Ik had nog nooit een training gegeven maar heb er veel lol in gehad; na de zomer starten we dan ook met een nieuwe groep. Voor nu doen we het met de bloemen en chocola van tevreden cursisten, thx!
Achter de bloemen en chocola staat mijn dochter creatief te doen (zelfgemaakt kadootje -kost mij alleen maar een heleboel printerinkt).

Vandaag uitgegeven:
€26,- blogkosten (domeinnaam e.d.), 30,50 water (10 termijnen) 1,90 kaas (bij het kaaspakhuis: onregelmatige aanvoer, dus lage prijzen – 7,50 de kilo – ook voor biologisch) en 8,20 bij de snackbar.
Op donderdag is het hier p-dag: pizza, pannekoeken of patat. Vandaag dus die laatste. En voor eens in de drie weken schaf ik geen friteuse aan. Ja, ook omdat die dan vast vaker aan zou gaan. Voor mijn doen is het een relatief dure maaltijd, maar de moeite waard. Toetje was gratis: de kinderen kregen een stuk taart dat over was van de cursus, ik ben aan de doos chocola begonnen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s