môlnbrôôd

imageZo spreekt de bakkersvrouw op de hoek het uit.
De bakker is duurder dan de buurtsuper 50m verderop. Maar ik voelde me nog steeds ziek en lustte wel een boterham. En ik steun dit buurtwinkeltje graag: hoe handig is het om -desnoods in pyjama- een molenbrood te halen? Het meel wordt gemalen door de molen op de andere hoek.
Ze hebben daar altijd een ‘brood van de week’. Zeker als waldkorn of spelt in de aanbieding is, kun je mij daar vinden (is normaal 2,80 of zo).
Vanmiddag, na een dutje op de bank, had ik wel zin om naar buiten te gaan. Ik wilde nog een kadootje halen voor mijn logee van morgen (11 jaar!). Met de kadobon die ik nog in huis had (kerstattentie van mijn werk) fietste ik naar de hema om slim te shoppen en geld terug te krijgen zodat ik morgen muntjes kan kopen. Mooi niet dus: ‘alles opmaken mevrouw’. Nou vooruit, elk nadeel heb z’n voordeel. De fles witte wijn heb ik gelijk maar omgeruild voor een duurder exemplaar (normaal probeer ik rond de €4) en nootjes, chips, chocola en sap voor t weekend ingeslagen. Een dubbeltje moest er nog bij :). En t scheelt weer in de boodschappen morgen..

Bijna vergeten: vanochtend had ik een meevaller in de categorie ‘voorzienigheid’. Ik checkte mijn saldo en ontdekte dat ik in de plus sta! Rente van een van mijn spaarrekeningen werd bijgeschreven. Ooit heb ik opgegeven dat ik dat uitbetaald wil krijgen dus huppekee €24 er bij. Dat wordt pinnen!
2,20 uitgegeven
Avondeten: gierst, hamburger (diepvries), prei/raapsteel. Kinderen aten bij papa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s