puf

En dit had ik zien aankomen: geen zin om te bloggen.
Ik ben snotverkouden, slecht geslapen, buiten is het koud. Zo’n dag dus.
Positief van vandaag is dat ik niets heb uitgegeven.
Mijn kinderen kwamen thuis met mooie cijfers.
Regen is goed voor de tuin.
De printer doet het weer.
O, en dat doet me denken aan de declaratie die ik eindelijk kon doen: €35 heb ik nog van mijn zorgverzekeraar tegoed. Als dat nou eens binnen 24 uur wordt overgemaakt..
Die printer valt trouwens in de categorie luiigheid. Dat geld had ik al lang al kunnen hebben maar ik had een dwingende reden nodig om in de techniek te duiken. Reden was de budgetcursus die ik vanmiddag gaf, daarvoor wilde ik mijn tekst printen. Het viel reuze mee hoe lang ik er mee bezig was..Printen én scannen dus gelukt!
Mensen, ik duik zo mn bed in – hup gelijk achter de kinderen aan.
Tot morgen!

Advertenties

3 gedachtes over “puf

 1. Els zegt:

  En van wie moet je elke dag bloggen? Je mag heus wel eens een dagje overslaan, toch? Hoewel ik het wel leuk vind elke dag een stukje te lezen.

  Like

 2. Anne zegt:

  Je hebt gelijk! Maar omdat ik deze week proefdraai, wil ik ervaren hoe het is om elke dag te schrijven. Resultaat: als je eenmaal bezig bent, valt het reuze mee. Zoals met zoveel dingen. T was wel kort vandaag :). En wie weet, plan ik een vaste vrije dag in.
  Leuk dat je t leuk vind!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s