+dierenplaatje

image
Voor de hele week boodschappen doen: niet mijn ding. Hoewel, ik heb het nooit geprobeerd. Zou ook niet in de koelkast passen. En vooral: ik heb geen zin om te bedenken wat we voor een week nodig hebben.
Dus stond ik weer s met mijn mandje in de rij bij de kassa. De mandarijnen van 2 dagen geleden waren al bijna op, zo lekker zijn ze, dus hup een nieuw netje. Morgen eten we pannenkoeken en een flinke salade, vandaar de melk, sla en aardbeien. Morgen heb ik als t goed is niets nodig.

Totaal 13,85

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s