Dinner for 6

image Neef, neefje en vriendin kwamen langs. Bleven ook maar gelijk maar eten; we waren nog niet klaar met ons spel. Ingrediënten op een hoop gegooid en koken maar. Ik de kippensoep, zij boboti. Aardbeien + afwas voor ons. Dit zijn voor mij gelegenheden waarbij ik graag geld uitgeef. Als ik het ruimer had gehad, was ik naar de buurtsuper om de hoek gerend om wijn te halen. K moest me echt inhouden! Maar natuurlijk was t gezellig zat. Alleen die ontplofte keuken was beter te doen geweest met een paar glazen wijn achter de kiezen 😉

Boodschappen kostten vandaag €10,40

Advertenties

3 gedachtes over “Dinner for 6

 1. Anne zegt:

  Ha die Kim, leuke vraag! Als jij kookt, heb je vast van alles in je voorraad/koelkast staan. Ik dus ook, vandaar het cheap dinner. En de boboti was van niet van mij hè.
  Maar ik heb t eens uitgerekend: ik was nog minder kwijt! Gisteravond was ik van plan een goedkope maaltijd te bereiden met wat ik in huis had: prei, paprika, bouillon, pesto, kaas, aardbeien, yoghurt. Toen kwam mijn neef langs met zijn avondeten-ingrediënten. Iets dat ik nooit van mijn leven zou kopen (te duur en pakje-zakje-toevoegingen): kant en klare sperciebonen (niet van t seizoen dus duur) en dat knorr-spul. Het was lekker hoor – ik laat me graag verrassen- en zijn liefje kwam langs dus dan wil je een beetje uitpakken.
  Mijn aandeel in de gezelligheid bedroeg ongeveer €5,50..
  (bouillon 1,- paprika 0,50 – prei 0,50 – stokbrood 1,- pesto/boter 0,25 – aardbeien 1,- yoghurt 0,30 – glas sap 0,20 – appel voor hongerige kinderen 0,40 – olie, thee, enz. 0,35) Totaal 5,50

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s