uit en een beetje in

foto 5

Het is maandag, we kunnen weer geld uitgeven!
Vandaag kwam er eerst wat binnen voordat ik boodschappen ging doen: via marktplaats had ik een vioolhoes verkocht (€9,-); daarvan kan ik mooi zaterdag een paar muntjes kopen op het festival. Ok, van 3 à 4 muntjes wordt het niet meteen gezellig (1 bier en 2 cola voor de kinderen, maar als ik nou wat boodschappengeld overhoud en vrienden tegenkom..
Nadat ik het pakketje had opgestuurd, fietste ik richting supermarkt: €13,40 was de schade.
Mijn koopgedrag kenmerkt zich door een curieuze mix van cheap shit en biologisch spul. De jam kan ik bv goedkoper krijgen maar dan zit er een bult suiker in. Daar heb je dan weer andere blogs voor, die uitleggen waarom suiker al dan niet slecht voor je zou zijn. Maar goed, zo min mogelijk voor ons dus. En ja, ik zal het eerlijk vertellen als er opeens een zak m&m’s (die blauwe ricecrispies!) in mijn boodschappenmandje is meegelift..
Zuivel kocht ik altijd biologisch: ik heb ooit een paar jaar in de biologische veehouderij gewerkt en sta 200% achter die manier van bedrijfsvoeren. Maar nu even niet – heb het er even niet voor over.
Vegetarisch broodbeleg (we eten ook vlees hoor) is schreeuwend duur, koop ik wel eens als er een kortingssticker op zit. Vindt mijn jongste lekker.
Oja,ik kreeg er ook een dierenplaatje bij :).
We aten trouwens pasta (voorraad) met saus van tomaat, tofu, erwtjes (nog een half doosje in de diepvries) en feta. Yoghurt met aardbeien toe.
Tot morgen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s