Rood!

Dmn, k had niet gedacht dat dit mij zou overkomen: kan m'n huur niet worden afgeschreven! Geen rekening gehouden met automatische incasso van de theaterklas van dochterlief.. Gelijk overgemaakt maar intussen ben ik ook al gebeld en kreeg ik nogmaals een herinnering. Ze moesten eens weten dat ik Schuldhulpverlener ben 😉

Dmn, k had niet gedacht dat dit mij zou overkomen: kan m’n huur niet worden afgeschreven! Geen rekening gehouden met automatische incasso van de theaterklas van dochterlief.. Gelijk overgemaakt maar intussen ben ik ook al gebeld en kreeg ik nogmaals een herinnering. Ze moesten eens weten dat ik schuldhulpverlener ben 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s